Groeigroepen

Volg dit verder op de nieuwe website !
In een groeigroep kan je je verwonderen over de gemeenschappelijkheid van je eigen zoektocht en die van andere mensen. We komen samen vanuit ons hart en delen met elkaar wat ons bezighoudt.  We werken met opstellingen die ons meer inzicht en bewegingsvrijheid geven in de dynamieken van ons dagelijks leven.
We leren, zowel van onze verschillen als van wat we in een ander herkennen als een deel van onszelf.  
We vinden voeding. 
Wat aandacht krijgt, groeit.

Workshopreeks 'Bezield Leven'
Opstellingen in een geborgen groeigroep

Je ziet de dingen niet zoals ze zijn. Je ziet de dingen zoals je bent…
- Socrates

Heel wat factoren hebben een invloed op je levenskeuzes. Vaak zijn deze factoren niet helemaal helder voor jezelf, waardoor je soms jezelf een andere richting instuurt dan je echt zou willen. In de groep verhelderen je levensvragen. Een opstelling die vertrekt vanuit een oprechte en heldere vraag tot groei, geeft je zicht op onbewuste dynamieken die je sturen in al wat je doet. Ze brengt je nieuwe kracht en opent nieuwe mogelijkheden. Je krijgt ruimte om je eigenheid te ontplooien, met eerbied voor je wortels. Afhankelijkheid kan doorgroeien naar je eigen kracht, in verbinding met de wereld rondom je. In het aannemen van JeZelf ontwikkel je een rijke persoonlijkheid.

We werken met familie- en systeem-opstellingen, kijken naar dromen, ontlenen inspiratie aan elkaar en maken contact met ons dieper voelen. 
We maken samen plezier en laten onze creativiteit spreken.


Voor wie:           Voor wie wil:
                            samenzijn in verbondenheid, 
                            stukje van je zoektocht delen, 
                            inspiratie ontvangen, 
                            zichzelf (nog) beter leren kennen, én aannemen,
                            groeien als mens,
                            levenvreugde toestaan, ...
Begeleiding:       Katrien Verwimp

Waar:                  MomentÔ, Plein 2, Vorselaar  


Welkom om vooraf al eens te komen proeven van een losse avond Opstellingen vanuit Dromen - Wegwijzers op je levenspad !

Katrien
Sinds 2010 verzorgt Katrien de begeleiding van groeigroepen. Ze biedt hier zowel duiding als doorleving van je innerlijke wereld. Geschoold in evolutiecoaching, waarin de groeimogelijkheden van alle soorten situaties worden belicht, bekwaamde Katrien zich verder in systemisch werk, familieopstellingen, organisatieopstellingen en droomanalyse. Deze tools bieden houvast om een groeipotentieel ook werkelijk te realiseren. Met haar man Bjorn heeft ze een gezin met 4 kinderen. De werkvorm van een groeigroep laat je proeven van een rijk palet aan mogelijkheden voor je persoonlijke groei naar je innerlijk potentieel.

Bekijk dit bericht op de nieuwe website!